Besparen met LED-verlichting

Toepassing van LED-lampen in uw bedrijf kan een flinke kostenbesparing opleveren, daarom stimuleert de overheid het gebruik van LED in bedrijven ook met regelingen als de KIA en de EIA.

En dus wordt u overspoeld met mooie besparings- en vooral ook subsidie-beloftes… veel aanbieders willen u doen geloven dat u tot wel 69,5% van uw investering in aftrek kunt brengen !
Was het maar zo mooi !

Om voor die stimuleringsregelingen in aanmerking te komen moet uw milieu-bewuste investering namelijk wel aan een aantal voorwaarden voldoen en in die voorwaarden zitten nu precies de voetangels en klemmen !

Zo moet – om in aanmerking te komen voor de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) – het bedrijfsmiddel waarin u investeert bijvoorbeeld minimaal € 450 per stuk kosten… gelukkig zijn LED-lampen niet zó kostbaar.

En om voor de Energie-investeringsaftrek (EIA) in aanmerking te komen kunt u niet volstaan met alleen vervangen van de buizen, immers stelt de EIA als één van de voorwaarden dat u investeert in “armaturen inclusief LED-buizen“.

Dus toch meer geen LED-verlichting aanschaffen dan ?

Natuurlijk niet !

Door uw oude lampen te vervangen door nieuwe LED-lampen gaat u sowieso fors besparen op uw electriciteitsverbruik en daarmee ook op uw (indirecte) CO2-uitstoot.

Weten hoeveel u kunt besparen ?

Aangenamer Bouwen bekijkt in samenwerking met CONSUMTECH BV graag hoeveel ú op uw energiekosten kunt besparen met LED-verlichting.

Stuur ons uw gegevens, wij zoeken het graag voor u uit !