Ontwerp- & Tekenwerk

Aangenamer Bouwen ontwerpt doelbewust in 3D.

Groot voordeel van 3D-ontwerpen is dat je in feite het pand alvast virtueel bouwt… 3D is genadeloos, iedere afwijking is direct waarneembaar en iedere bouwknoop is op een fractie van een millimeter op te lossen, waardoor al vanaf de start van het ontwerp de kans op fouten tot een minimum wordt beperkt.

Ook voor de opdrachtgever is een 3D-ontwerp practischer dan een ontwerp in 2D, immers zijn de meeste opdrachtgevers niet gewend om zich vanaf een 2D-tekening een voorstelling te maken van hoe het ontwerp er in werkelijkheid uit zal gaan zien… in 3D kan vrijwel iedereen dat wél, je kunt er wijze van spreken zelfs “door het ontwerp heen wandelen”.

Wij zijn fervent aanhanger van “integraal ontwerpen”, d.w.z. : niet alleen aandacht voor de esthetiek, maar vanaf scratch gelijk ook nadenken over hoe e.e.a. constructief in elkaar moet steken, welke uitvoeringstechnische uitdagingen er in het ontwerp zitten en hoe de onontbeerlijke technische installaties op een efficiënte en fraaie wijze kunnen worden geïntegreerd.

In veel gevallen kunnen wij de benodigde tekeningen voor het aanvragen van de Omgevingsvergunning en voor de uitvoering door de aannemer uit het 3D-model afleiden, maar mocht dat noodzakelijk zijn dan kunnen wij in samenwerking met onze partners ook tekeningen leveren in AutoCad®, Revit® of ArchiCad®.

Ontwerp of Tekenwerk nodig ?  Gebruik ons CONTACT-Formulier !